Een accu kopen in Amersfoort?

Sinds 1950 is Accuservice Fulmen uw accu specialist in Amersfoort en omstreken. Dit ongeacht of het gaat om het vervanging van een motoraccu of een heftruck-tractiebatterij, wij heten iedereen graag welkom bij ons.

Fulmen accu’s

Het stroomverbruik van auto’s is over de laatste paar jaren met zo’n 300% gestegen. Vandaar dat u bij het kiezen van een nieuwe accu niet alleen moet kijken naar de sterkte van de auto, er dient ook rekening gehouden te worden met de hoeveelheid elektrische accessoires, de rijomstandigheden en zelfs het klimaat. Laat u hier dan ook vakkundig over informeren. Wij voorzien u graag van de goede informatie indien uw accu toe is aan vervanging. U kunt de accu kopen op onze locatie in Amersfoort.

RijomstandiAccu Kopen Amersfoortgheden

Intensief stadsverkeer hangt vaak samen met het veelvuldig starten van de motor en korte ritten vergen dikwijls extra energie van de accu. Door deze korte ritten kan de dynamo van het voertuig de accu niet voldoende herladen. Dit heeft als gevolg een vroegtijdige uitval van de accu. Indien het voertuig gebruikt wordt voor korte ritten zoals file rijden of stadsverkeer dan is een accu met een hogere capaciteit aan te bevelen om een volledige levenscyclus te kunnen halen. Een accu kopen in Amersfoort bij Accuservice Fulmen is dan een logische keuze.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten accu’s. Om u hier een duidelijk beeld van te geven:

  • Vrachtwagen accu’s
  • Auto accu’s
  • Motor accu’s
  • Exide Maxxima
  • Hybride accu’s
  • Gel accu’s

Indien u nog vragen heeft omtrent een accu kopen bij ons in Amersfoort, staan wij altijd klaar met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via onze website of in persoon.