Accu service

Sinds 1950 staat Accuservice Fulman bekend als dé accuspecialist van Midden-Nederland. Bij ons kunt u terecht voor een passende vervanging van uw accu. Wist u dat het stroomverbruik van auto’s over de afgelopen jaren met 300% gestegen is? Ons personeel staat 24 uur per dag voor u klaar. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en wij helpen u snel en correct op de juiste plaats te leveren en te adviseren. Om een probleemloos accugebruik te garanderen, verzorgen wij ook het maken van testrapporten.

Voorraad

Omdat er bij Accuservice Fulman gewerkt wordt met een grote voorraad, kunnen wij een accurate levering van alle typen accu’s garanderen. Wij hebben de volgende accu’s dan ook in ons assortiment:

  • Vrachtwagen accu’s
  • Auto accu’s
  • Motor accu’s
  • Exide Maxxima
  • Hybride accu’s
  • Gel accu’s

U kunt er natuurAccu Servicelijk vanuit gaan dat deze producten ten alle tijden concurrerend geprijsd zijn.

Zelf testen

Voordat u overgaat tot de aankoop van een nieuwe accu, kunt u zelf van te voren testen of dit nodig is. Dit kunt u doen door de koplampen in het donker aan te zetten, terwijl u de motor uitzet. Gaan de koplampen zwakker branden, dan is dit een teken dat de accu toe is aan vervanging. Vooral korte ritten met een auto of vrachtwagen zijn niet bevorderlijk voor de levensduur van de accu.

Exide Bike programma

Ook voor motor accu’s kunt u terecht bij Accuservice Fulmen. Hier verkopen wij namelijk het Exide Bike programma. Deze motor accu’s voldoen aan alle eisen die gesteld worden. Er zijn accu’s voor normaal gebruik, onderhoudsvrije accu’s en accu’s die volledig gesloten zijn en daardoor probleemloos gekanteld gemonteerd kunnen worden. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd in contact komen met ons via onze contactpagina.