Accuservice Fulmen: de accu specialist van midden Nederland

Accuservice Fulmen is sinds 1950 de accu specialist. Of u nu een vervanging zoekt voor de kleinste motoraccu of de grootste heftruck-tractiebatterij, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wat doet een accu?

Een accu levAccu Specialistert stroom voor de elektrische functies zoals lichten, ruitenwissers, radio maar ook voor de startmotor. Tijdens het rijden wordt de accu opgeladen door de dynamo. Er komt een moment dat de accu niet meer genoeg stroom kan vasthouden om de auto te starten. In dat geval moet de accu vervangen worden.

Zelf testen

Een accu lijkt altijd op een ongelegen moment kapot te gaan. U kunt de accu echter zelf ook testen. Laat in het donker de koplampen aan terwijl u de motor uitzet. Als de koplampen veel zwakker gaan branden dan is de accu aan vervanging toe. Als u vooral korte ritten maakt met uw auto, zal de accu gemiddeld ook eerder aan vervanging toe zijn. Er wordt tijdens korte ritten veel energie gevraagd en de accu krijgt weinig tijd om weer op te laten.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit:

  • Vrachtwagen accu’s
  • Auto accu’s
  • Motor accu’s
  • Exide Maxxima
  • Hybride accu’s
  • Gel accu’s
Service

Accuservice Fulmen heeft permanent een grote voorraad in het magazijn. Hierdoor is accurate en snelle levering van alle soorten accu’s mogelijk. Allemaal tijdig geleverd tegen een concurrerende prijs. U kunt 24 uur per dag bij ons terecht voor advies en snelle en kundige levering. Wij zijn niet voor niets de accu specialist van midden Nederland.

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact op met de accu specialist Accuservice Fulmen.