Uw auto accu kopen bij een specialist

Accuservice Fulmen is sinds 1950 dé accuspecialist van Midden-Nederland. Wij hanteren een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht om een auto accu te kopen, wij bieden ook accu’s aan voor vrachtwagens, motors en hybride auto’s.

Om u optimaal te bedienen, staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Op deze wijze kunnen wij u niet alleen snel bedienen, ook doen wij dit tevens op een correcte wijze door u goed te adviseren. Om een probleemloos accugebruik te garanderen, verzorgen wij ook het maken van testrapporten.

VoorraadAuto Accu Kopen

Of het nu gaat om het vervangen van uw auto accu of de heftruck-tractiebatterij, wij zorgen dat alles in orde komt. Bij ons bent u dan ook altijd aan het juiste adres als het gaat om accu’s. Zo hanteren wij verschillende soorten in ons assortiment, namelijk:

 

  • Vrachtwagen accu’s
  • Auto accu’s
  • Motor accu’s
  • Exide Maxxima
  • Hybride accu’s
  • Gel accu’s

Doordat wij een grote voorraad hanteren, met name motor accu’s, hoeft u hier niet lang op de wachten. Hierdoor kunnen we snel en accuraat leveren tegen een concurrerende prijs. We staan 24 uur per dag voor uw klaar voor advies en levering. Dus vraag naar de mogelijkheden omtrent een auto accu kopen bij een van onze medewerkers.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze motor accu’s of wil u ons als vaste leverancier? Neem dan contact met ons op. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid een afspraak met ons te maken. In dat geval komen wij graag langs om de mogelijkheden te bespreken en maken een passende offerte voor u.