Een motor accu kopen?

Accuservice Fulmen is sinds 1950 de accu specialist. Of u nu een vervanging zoekt voor de kleinste motoraccu of de grootste heftruck-tractiebatterij, u bent bij ons aan het juiste adres.

Waarvoor gebruikt men een motor accu?

Een motor accu levert stroom voor verschillende elektrische functies zoals lichten, ruitenwissers, radio maar ook voor de startmotor. Wanneer de auto (of ander voertuig) aan het rijden is, wordt de accu opgeladen door middel van een dynamo. Het stroomverbruik van auto’s is over de laatste paar jaren met zo’n 300% gestegen. Dit is dan ook de reden dat accu’s minder lang mee gaan. Dit samen met nog enkele andere oorzaken.

Motor Accu Kopen

Rijomstandigheden

Bij het kiezen van een nieuwe accu is het niet alleen belangrijk om te kijken naar sterkte van de auto. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de hoeveelheid elektrische accessoires, de rijomstandigheden en zelfs het klimaat. Indien uw accu toe is aan vervanging, adviseren wij u graag over de mogelijkheden die u heeft.

Korte ritten

Wanneer het voertuig voornamelijk gebruikt wordt voor korte ritten zoals file rijden of stadsverkeer dan is een accu met een hogere capaciteit aan te bevelen om een volledige levenscyclus te kunnen halen.

Een passende motor kopen bij Accuservice Fulmen is dan ook zo gebeurd. Voornamelijk omdat wij vrijwel alles op voorraad hebben. Hierdoor is er dus vaak sprake van een directe levering.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit:

  • Vrachtwagen accu’s
  • Auto accu’s
  • Motor accu’s
  • Exide Maxxima
  • Hybride accu’s
  • Gel accu’s

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact op met de accu specialist Accuservice Fulmen.