Motor accu’s

Ook voor motor accu’s kunt u terecht bij Accuservice Fulmen. Wij verkopen het Exide Bike programma. Deze motor accu’s voldoen aan alle eisen die gesteld worden. Er zijn accu’s voor normaal gebruik, onderhoudsvrije accu’s en accu’s die volledig gesloten zijn en daardoor probleemloos gekanteld gemonteerd kunnen worden.

Motor Accu’s

Volledig gesloten accu’s

Volledig gesloten accu’s zijn in de fabriek gevuld met zuur en daarna hermetisch afgesloten. Naast het feit dat deze motor accu’s tot een hellingshoek van 90 graden gemonteerd kunnen worden, zijn ze ook lekvrij. De druppellader voorkomt (volledige) zelfontlading en sulfatatie van de accu.

Druppellader

Wanneer uw motor in de winter lang stil staat, zal de accu langzaam leeglopen. Het kan helpen om uw accu tijdens een periode van minder actief gebruik aan te sluiten op een druppellader.

Andere accu’s

Naast motor accu’s verkoopt Accuservice Fulmen vrachtwagen accu’s, auto accu’s, Exide Maxxima, hybride accu’s en gel accu’s.

Voorraad

Accuservice Fulmen is sinds 1950 de accu specialist. Of u nu een vervanging zoekt voor de kleinste motoraccu of de grootste heftruck-tractiebatterij, u bent bij ons aan het juiste adres. Accuservice Fulmen heeft een grote voorraad accu’s, waaronder motor accu’s. Hierdoor kunnen we snel en accuraat leveren tegen een concurrerende prijs. We staan 24 uur per dag voor uw klaar voor advies en levering.
Bent u geïnteresseerd in onze motor accu’s of wil u ons als vaste leverancier? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken een passende offerte voor u.