Vrachtwagen accu’s

Voor vrachtwagen accu’s bent u bij Accuservice Fulmen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al sinds 1950 expert op gebied van accu’s. Naast vrachtwagen accu’s bestaat ons assortiment nog uit de volgende accu’s:

  • Auto accu’s
  • Motor accu’s
  • Exide Maxxima
  • Hybride accu’s
  • Gel accu’s

Ook bij de aanschaVrachtwagen Accu’sf van deze accu’s staan wij garant voor een goede dienstverlening. Ongeacht of dit gaat over het vervangen van een kleine motoraccu of een grootte heftruck-tractiebatterij, u bent bij ons aan het juiste adres. Doordat wij een goede balans in onze voorraad hebben, kunnen wij u snel en accuraat van dienst zijn. Op deze wijze wordt u adequaat geholpen zodat u weer snel de weg op kunt. Wij bij Accuservice Fulmen staan 24 uur per dag voor uw klaar voor advies en levering.

Mogelijkheid om zelf te testen

Voordat u over gaat tot aankoop van een nieuwe accu, kunt u zelf testen of de “oude” accu ook daadwerkelijk kapot is. Dit kunt u doen door de koplampen in het donker aan te zetten, terwijl de u de motor uitzet. Wanneer de koplampen dan zwakker gaan branden, is dit een teken dat de accu toe is aan vervanging. Vooral korte ritten met een auto of vrachtwagen zijn niet bevorderlijk voor de levensduur van de accu.

Service

Bij Accuservice Fulmen staan zowel service als kwaliteit hoog in het vaandel. De kwaliteit ziet men terug aan het feit dat wij het Exide Bike programma hanteren. Hierdoor leveren wij uitsluitend accu’s die voorzien zijn van de hoogste kwaliteit, zoals onze vrachtwagen accu’s. Daarnaast kunt u 24 uur per dag bij ons terecht voor advies en snelle en kundige levering. Wij zijn niet voor niets de accu specialist van midden Nederland.